Missie

Missie

WIC ondersteunt organisaties met kwaliteit, contineu verbeteren, ICT-projecten en operationeel management.

WIC geeft praktische ondersteuning en vermijdt onnodig dikke rapporten. Wij doen gewoon wat u van ons verwacht. Zien wij andere kansen dan waarvoor wij zijn gevraagd, dan melden wij dat aan u.

Uw workflow is het zorgvuldig vormgegeven proces van handelingen die zich uitstrekken van productontwikkeling en offerte aanvraag tot en met de aansturing van operationele afdelingen en de facturatie. Om scherp te blijven ten opzichte van uw concurrenten, uw continuïteit te bewaken en problemen te voorkomen die tijd en geld kosten, moet de workflow steeds optimaal efficiënt zijn.

Soms is voor het maken van een optimalisatieslag een verbetering van technische en geautomatiseerde systemen voldoende. In een aantal gevallen is een herstructurering van het complete proces de oplossing. Maar in verreweg de meeste gevallen is er een veel eenvoudiger oplossing: het optimaliseren van de kwaliteit van uw organisatie door medewerkers efficiënter, doelgerichter, flexibeler, creatiever en gemotiveerder te maken.

Wat u daarvoor nodig heeft?

Een onafhankelijk adviseur met een grote expertise als het gaat om workflow improvement en kennismanagement. 

Welkom bij Workflow Improvement Consultants: W.I.C.!