Over ons

Over ons

WIC is opgericht door Ing. W.M. van der Zee MBA. Zijn achtergrond combineert een uitgebreide ervaring in operationeel management en ICT in de industrie (drukkerij en verpakkingen).W.I.C. opereert in een netwerk met gespecialiseerde partners. Deze partners opereren in de organisatie advies en de ICT.

W.M. van der Zee

Na de HTS-elektrotechniek afgerond te hebben in 1982 zijn de belangrijkste opleidingen een management development programma bij Bürmann Tetterode geweest (1989) en een executive MBA aan de TSM (Twente School of Management) in Enschede(1992)

“Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan bij een service-organisatie voor computer hardware. Hier leerde ik o.a. het programmeren van de eerste IBM-PC’s die begin jaren 80 vanuit Amerika naar Europa werden verscheept. De programmering had betrekking op robotica.
Vervolgens heb ik binnen Philips PVE’s (programma van eisen) van complexe systemen opgesteld en mijn eerste ervaringen in projectmanagement opgedaan. Daarna heb ik binnen de drukkerij en verpakkingsindustrie mijn operationele management vaardigheden verder ontwikkeld. Hierin heb ik als plantmanager o.a. een complete fabriek herbouwd na een verwoestende brand.
Bij de oprichting van W.I.C. ben ik mij gaan specialiseren in kennismanagement. Per slot van rekening komt alles uiteindelijk neer op de kennis en kunde, vaardigheden en motivatie van het personeel.”